Friday, June 1, 2007

Jeg har fått några förslag på produsent besök när vi är i Frankrike från min morbror, här finns utdrag från mailet:

Når det gjelder produsent besøk har vi en kjempe bra produsent i Sancerre det ligger 4,5 timers bil kjøring unna. Produsenten heter Henri Bourgeois og er en av de beste i Sancerre. Det er jo noen timer unna men vel vært et besøk. Vi har en Calvados produsent Pere Magloire som ligger 3,5 t unna den andre veien, men det er jo brennevin så jeg vet ikke om det er det dere ønsker. Det er det nærmeste vi har.

Det er jo en bit att resa, men det kan nog vara värd det. Det jag är interesserad av är vem som vill bli med, så ringer jag honom och säger vart vi vill åka och hur många vi blir.

5 comments:

Martin said...

Jag kan tänka mig att åka på vinutflykt!

Åsa said...

jag väldigt gärna åka till vingård!

erik normarm said...

Det finns jo vingårder som er närmere også. Men min morbror kjenner dem her. Og da vet vi at det er bra. Kan jo sikkert fikse noe närmere også. Det blir jo kjedelig for dem som kjörer, ellers får vi leie en buss.

sofa said...

Jag vill absolut också åka till vingård! Fast 9 timmars körning känns lite väl tycker jag... Det hade självklart varit kul att åka till ett ställe som man vet är garanterat bra, fast jag testar nog hellre något som ligger närmare ändå! Om han vet något som är okej i närheten kan man kanske kolla upp det?!

erik normarm said...

Ja, jag har sagt till honom att vi åker till någon gård närmere där vi bor. Jag skal prova kolla upp lite och skicka mail till några i närheten om vi kan boka något.